Neljä autoa kolaroi Ranuantiellä – osallisena kymmenen henkilöä

Anssi Jokiranta

Ranuantiellä sattui perjantai-iltapäivänä puoli kolmen aikaan neljän henkilöauton ketjukolari. Onnettomuus sattui välillä Narkaus-Saarijärvi, noin 35 kilometriä Rovaniemeltä Ranuan suuntaan.

Lapin pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin mukaan onnettomuudessa oli osallisena kymmenen henkeä, joista osa on loukkaantunut lievästi.

Kolariautoja raivataan tällä hetkellä tieltä pois, ja liikenne sujuu alueella normaalisti.

Lunta pyryttää kohtalaisesti lähes koko Lapin alueella. Ilmatieteen laitos varoittaa lumisateen vuoksi huonontuneesta ajokelistä koko Lapissa pohjoisimpia alueita lukuun ottamatta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös