Kyytiläinen tippui kelkan kyydistä sulaan ja menetti tajuntansa Inarissa

Onnettomuus tapahtui lähellä Inarijärven Veskoniemeä.

Olli Miettunen
Onnettomuus sattui Inarijärvellä Veskoniemen tuntumassa. Arkistokuva.

Onnettomuus sattui Inarijärvellä Veskoniemen tuntumassa. Arkistokuva.

Greta Virranniemi, Tiia Haapakangas

Kelkan kyydissä ollut henkilö tippui järvellä sulaan kohtaan ja menetti tajuntansa keskiviikkoiltana Inarissa.

Kelkan kuski ehti ajaa jonkin matkaa ennen kuin huomasi kyytiläisen tipahtaneen, kertoo poliisi. Huomattuaan tapahtuneen hän palasi kiireellä takaisin.

Pelastuslaitos pelasti veden varaan joutuneen, joka oli poliisin mukaan ainakin hetkellisesti tiedottomassa tilassa. Hänet kuljetettiin helikopterilla hoitoon Oulun yliopistolliseen sairaalaan. Poliisilla ei ole tietoa hänen tämänhetkisestä tilastaan.

Onnettomuus tapahtui lähellä Inarijärven Veskoniemeä. Hälytys siitä tuli varttia vaille kuudelta keskiviikkoiltana.

Poliisin mukaan toinen onnettomuudessa osallinen on paikkakuntalainen, mutta toinen ei. Poliisi tutkii onnettomuutta. Alustavien tietojen mukaan alkoholilla ei ole osuutta onnettomuuteen.

Tilaa Lapin Kansan uutiskirje tästä .

Päivitetty tietoja onnettomuudesta 17.4. klo 21.25.

Kommentit (3)

  • Kelkkakansanpuolesta

    Hiihtäjä jos tippuu jäihin niin veronmaksajat maksaa helikopteri kyydit?? Veronmaksajien rahoistako nyt oli uutisessa kyse? Veronmaksajien rahoista maksetaan niin paljon hullua huuhaata herroille että olkaa onnellisua edes sairaanhoidosta.

  • Nimetön

    Kelkkailijoilla pitäisi olla sellainen vakuutus, joka maksaa nuo helikopterikyydit ja hoidot.
    JOs kerran kelkan kyydistä tippuu sulaan veteen, niin tuollaisia ei saisi pistää yhteiskunna, eli meidän veronmaksajien maksettavaksi.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös