Henkilöauto päätyi katolleen moottoritielle Kemissä – suljettuna ollut ajokaista on avattu jälleen liikenteelle

Anssi Jokiranta

Kemissä Nelostiellä sattuneen liikenneonnettomuuden raivaustyöt ovat nyt ohi ja pohjoiseen kulkevat ajokaistat jälleen avattu liikenteelle.

Kemissä tapahtui puoli kahdeksan aikaan illalla liikenneonnettomuus, jonka seurauksena henkilöauto päätyi katolleen moottoritielle Ajoksen liittymän ja Etelänväylän liittymän välille.

Henkilöauton kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan ja ajautunut penkkaan. Törmäyksen seurauksena auto oli pyörähtänyt katolleen ja liukunut takaisin moottoritielle. Kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Pelastus- ja raivaustöiden vuoksi toinen pohjoiseen kulkeva ajokaista oli suljettuna liikenteeltä puoli tuntia.

Lapin pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin mukaan tie oli onnettomuuden sattuessa kuiva ja lumeton.

Juttua päivitetty 7.3. klo 20.25: Yksi pohjoiseen kulkeva ajokaista on suljettu liikenteeltä.

Juttua päivitetty 7.3. klo 21.13: Juttua täydennetty. Pelastusyksiköt ovat poistuneet paikalta ja ajoväylät avattu liikenteelle.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös