Hornetin moottorihäiriö aiheutti hälytyksen ilmaliikenneonnettomuuden vaarasta Rovaniemellä, kone laskeutui onnistuneesti

Jussi Leinonen

Heidi Peltonen

Hornetin moottorihäiriö aiheutti hälytyksen ilmaliikenneonnettomuuden vaarasta Rovaniemellä tiistaina aamulla.

Lapin pelastuslaitokselta kerrotaan, että hävittäjä laskeutui onnistuneesti kiitotielle. Pelastuslaitoksen yksiköt olivat varmistamassa laskua.

Hälytys keskisuuresta ilmaliikenneonnettomuuden vaarasta tuli kello 9.54.


Kommentit (1)

  • Huoli

    Usein näitä nykyään? Perhe ja koti alla. Olemmeko me rovaniemeläiset vaarassa? En nimittäin myöskään pidä ajatuksesta, että sotilaallinen aspekti, sekä Joulupukki ja turismi, nostavat Rovaniemen myös vaarallisemmille suunnittelupöydille ja kartoille kuin matkailukartta. Kiitos kun varaudutte ja tarvittaessa puolustatte. Vaikeita asioita.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös