Kolumni: Ketä vi­ran­omais­ten niu­kal­la tie­do­tus­lin­jal­la Maa­han­muut­to­vi­ras­ton uk­rai­na­lai­sia kos­ke­vas­sa pää­tök­ses­sä lopulta suo­jel­tiin?

Itäraja: Ra­ja-Joo­se­pis­sa rau­hal­li­nen yö, ei ra­jan­ylit­tä­jiä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Lapista 200 voi­mis­te­li­jaa kesän Gym­naest­ra­daan - voi­mis­te­lun suur­ta­pah­tu­ma Tam­pe­reel­la ensi ke­sä­kuus­sa

Lappilaisseurat ovat vahvasti edustettuna ensi kesäkuussa Tampereella järjestettävässä voimistelun suurtapahtumassa Gymnaestrdassa. Kuudesta lappilaisseurasta Tampereelle on lähdössä 200 voimistelijan joukko lapsia, nuoria, aikuisia ja eläkeläisiä 1-vuotiaista yli 70-vuotiaisiin.

Seurojen osallistujista suurin osa esiintyy Tampereen stadionilla Ratinassa järjestettävän Unelmien tulevaisuus –päätösjuhlan kenttäohjelmissa.

Lappilaisseuroista edustettuna ovat Keminmaan Naisvoimistelijat (73 voimistelijaa), Kemin Into (30), Kemin Naisvoimistelijat  (9), Rovaniemen Voimistelu ja Liikunta (7), Sodankylän Kisa-Siskot  (47) ja Ylitornion Voimistelu ja Liikunta (34).

Neljän vuoden välein järjestettävä voimistelun suomalainen suurtapahtuma Gymnaestrada valtaa Tampereen 9.-12.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.