Koiraurheilu: Ro­va­nie­men Ou­nas­hal­lis­sa riitti säpinää kan­sain­vä­li­ses­sä agi­li­ty­kil­pai­lus­sa – katso ku­va­gal­le­ria

Kolumni: Pi­täi­si­kö yli­su­ku­pol­vis­ta jo­ki­ra­ken­ta­mi­seen liit­ty­vää traumaa lähteä pur­ka­maan so­vin­to­ko­mis­siol­la?

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Lapissa sattui yhden il­ta­päi­vän aikana neljä moot­to­ri­kelk­ka­on­net­to­muut­ta – louk­kaan­tu­nei­ta kul­je­tet­tiin he­li­kop­te­ril­la jat­ko­hoi­toon

Lapin alueella on tapahtunut perjantai-iltapäivänä neljä moottorikelkkaonnettomuutta. Kolme onnettomuutta tapahtui Kittilässä ja yksi Savukoskella.

Ensimmäinen onnettomuus tapahtui Kittilässä Immeljärven eteläpuolella puoli kahden aikaan perjantaina. Kaksi kelkkaa törmäsi toisiinsa ja kolarissa oli osallisena kolme ihmistä. Yksi henkilöistä kuljetettiin jatkohoitoon.

Toisessa Kittilän onnettomuudessa moottorikelkka oli pyörähtänyt ympäri. Onnettomuudessa oli osallisena kaksi henkilöä, joista toinen kuljetettiin jatkohoitoon.

Kolmas Kittilän onnettomuus tapahtui Luvattumaan lähellä.

– Kelkka oli törmännyt puuhun ja molemmat kyydissä olleet loukkaantuivat. Toinen kuljetetaan jatkohoitoon helikopterilla ja toinen maakuljetuksella, kertoo päivystävä palomestari Mika Hyvärinen.

Myös Savukosken Nivatunturilla tapahtui onnettomuus puoli kolmen aikaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.