Tähtijuttu: Pa­ja­las­sa laa­jen­ne­taan rau­ta­kai­vos­ta, ja asian­tun­ti­jaa huo­les­tut­ta­vat sen ym­pä­ris­tö­vai­ku­tuk­set Lapin ra­ja­jo­kiin

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 3. päivän luukku tästä

Tilaajille

Lapin ra­has­ton tuore pu­heen­joh­ta­ja Ilkka Län­ki­nen odottaa roh­kei­ta ha­ke­muk­sia, ja myön­täi­si apu­ra­han mie­lel­lään Lap­pi-ai­hei­sel­le elo­ku­val­le, jonka pää­osas­sa on hauki

Matkailualan yrittäjä Ilkka Länkinen valittiin Suomen Kulttuurirahaston Lapin rahaston uudeksi puheenjohtajaksi. Länkinen peräänkuuluttaa vaikuttavuutta, tuloksellisuutta sekä alueellista tasa-arvoa ja myöntäisi apurahan mielellään Lappi-aiheiselle elokuvalle, jonka pääosassa on hauki.

Yksi asia on varma: Suomen Kulttuurirahastolla, samoin kuin Suomen Kulttuurirahaston Lapin rahastolla on varakkuutta.

Yleisrahastosta sekä lahjoituksiin ja testamentteihin pohjautuvista nimikkorahastoista koostuvasta kassasta ammennetaan mittavia ja merkittäviä apurahoja maakunnassa tapahtuvan, arvokkaan kulttuurityön ja tieteellisen tutkimuksen edistämiseen.

Sen tietää Suomen Kulttuurirahaston Lapin rahaston hoitokunnan puheenjohtajaksi tänä vuonna valittu, rovaniemeläinen matkailualan yrittäjä Ilkka Länkinen.

"Viimeisen kuuden vuoden aikana, jonka olen toiminut Lapin rahastossa, on rahaa tullut yleisesti ottaen jaettavaksi enemmän."

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.