työtaistelut: Yk­si­tyi­sen so­siaa­li­pal­ve­lu­alan työ­rii­das­sa ei vielä sopua – uudet lakot uh­kaa­vat alkaa kes­ki­viik­ko­na

Kolumni: Tulva näytti am­mat­ti­lai­sil­le ja pai­kal­li­sil­le voi­man­sa

pääkirjoitus: Hal­li­tus­neu­vot­te­li­jat se­lät­ti­vät en­sim­mäi­sen krii­sin­sä, mikä lu­pai­lee por­va­ri­hal­li­tus­ta – se tar­vit­see sel­viy­tyäk­seen korkeaa krii­sin­sie­to­ky­kyä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Lapin ps-nuor­ten Matti Haapala ehdolla edus­kun­taan

Perussuomalaisten Lapin piiri on nimennyt lisää kansanedustajaehdokkaita ensi kevään eduskuntavaaleihin. Yksi eduskuntaan pyrkivistä on Lapin perussuomalaisten nuorten varapuheenjohtaja, rovaniemeläinen Matti Haapala. Hänen edustamansa järjestö on ollut viime aikoina esillä jyrkkien kannanottojensa takia.

Haapalan lisäksi piirihallitus nimesi eduskuntavaaliehdokkaiksi Jaakko Raivion Rovaniemeltä ja Veikko Siitosen Kittilästä.

Jo aiemmin Lapin perussuomalaiset ovat vahvistaneet kahdeksan kansanedustajaehdokasta. He ovat Kalervo Björkbacka Rovaniemeltä, Kaisa Juuso Torniosta, Juhana Kelloniemi Kemijärveltä, Eila Kivioja Sodankylästä, Kari Kontiokoski Tervolasta, Ari Paldan Rovaniemeltä, Ari Södervall Pellosta ja Timo Tolonen Rovaniemeltä. Loput ehdokkaat nimetään joulukuussa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.