Nimitykset: Sauli Pah­ka­sa­lo on Lapin Kansan uusi pää­toi­mit­ta­ja

Työelämä: Teol­li­suus­liit­to ja am­mat­ti­liit­to Pro aloit­ta­vat tiis­tai­na työ­tais­te­lu­toi­met, ulos­mars­se­ja Lapissa ja Oulussa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Lapin pe­sä­pal­lo­ke­sän kauden vii­mei­nen koh­taa­mi­nen oli hur­lum­hei­tä – Na­pa-Pe­sis kaatoi Simon Kirin juok­su­juh­lis­sa

Pesäpallon miesten suomensarjan lappilaisjoukkueiden viimeinen kohtaaminen Simossa paikallisen Kirin ja rovaniemeläisen Napa-Pesiksen välillä yltyi juoksujuhlaksi. 34-juoksuinen ottelu kääntyi lopulta Napa-Pesikselle supervuoroparin jälkeen 2–1 (8–11, 11–2, 2–0).

Kentän lyöjäkuningas oli Kirin Iivo Kari, jonka lyöntisaldo oli hurja 1+7. Kari oli tehnyt lämmittelynsä huolella. Hän mäjäytti jo ottelun ensimmäisellä lyöntivuorolla kunnarin ja kaikkiaan viisi kotiutusta.

Siinä tosin olivat Kirin ilonaiheet, sillä pistetahti hyytyi. Toisella jaksolla ottelu alkoi kääntyä rovaniemeläisvieraille. Napa-Pesis löi juoksuja tasaisesti jokaisella lyöntivuorollaan.

Napa-Pesiksen puolelta kotiutuksia järjesteli Oskari Satta, joka löi neljä juoksua ja lisäksi toi kolme. Veeti Hakola pinkoi kolmoselta kotiin neljä kertaa.

Supervuorossa Napa-Pesis onnistui hankkimaan yhden juoksun lyömällä ja toisen Kirin harhaheitolla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.