Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Lapin nuo­ril­le am­pu­ma­hiih­tä­jil­le kaksi SM-kul­taa – Matias Maijala ja Sissi Oik­ko­nen mes­ta­reik­si Hä­meen­lin­nas­sa

Kaksi kultaa ja yksi hopea lappilaisurheilijoiden mitalisaalis viikonvaihteessa Hämeenlinnan Ahvenistolla käydyissä ampumahiihdon nuorten SM-kilpailuissa. Jaossa olivat normaalimatkojen ja yhteislähtöjen Suomen mestaruudet. Molempina päivinä oman mausteensa kisaan toivat sankka lumisade sekä vaihtelevat tuuliolosuhteet.

Lapin Biathlon Tokan Matias Maijala näytti kaapin paikan ensimmäisenä kilpailupäivänä voittamalla 22-vuotiaiden 15 kilometrin kisan. Mestaruuden takeena oli hyvä ammunta (kaksi sakkoa), ja kun suksikin luisti niin kultaa lohkesi 36,1 sekunnin erolla Kontiolahden Urheilijoiden Ville-Valtteri Karviseen.

Ampumahiihdossa harvakseltaan kisaava sodankyläläinen täydensi mainiota viikonloppuaan sijoittumalla 12 kilometrin yhteislähdössä viidenneksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.