Pääkirjoitus: Työ­pe­räis­tä maa­han­muut­toa tar­vi­taan lisää, ja sen vas­tus­ta­mi­nen on vaa­ral­lis­ta po­pu­lis­mia

Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Urheilu: Suo­ma­lai­seen ju­do­val­men­nuk­seen le­veäm­mät hartiat – ro­va­nie­me­läi­nen Tuomo Seik­ku­la on yksi liiton nuorten val­men­ta­jis­ta

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Lapin Moot­to­ri­kelk­kai­li­joi­den Tero Lokka aloitti SM-en­du­ron voi­tol­la

Lapin Moottorikelkkailijoiden Tero Lokka ajoi Pro-sarjan voittoon, kun moottorikelkkaenduron kisakausi starttasi lauantaina Ruunaassa Lieksassa.

Tero Lokka joutui viime viikonloppuna tyytymään sprintin SM-hopeaan, mutta lähtee nyt täysillä tavoittelemaan enduron mestaruutta.

– Kisa meni kyllä aivan nappiin, vaikka tuntuikin vaikealta ja todella raskaalta, mutta ilmeisesti tilanne oli sama kaikilla kilpailijoilla, Lokka totesi.

– Oli upeaa päästä ajamaan enduroa pitkästä aikaa, ja reitit olivat hyvät, vaikka olosuhteet olivat tehneet niistä todella raskaat ja haastavat ajaa, Lokka toteaa ja viittaa jo useamman päivän jatkuneisiin plussakeleihin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.