Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Miksi edes kam­pan­joi­da, kun edus­kun­ta­paik­ka vaatisi ih­met­tä? Vie­raa­na Eemeli Kajula ja Elina Kuula

Pääkirjoitus: Ää­nes­tä­jien oi­keus­tur­va vaa­ras­sa – saa­me­lais­kä­rä­jä­la­ki tulisi pi­kai­ses­ti uu­dis­taa

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Lapin Kansa live: Nor­ja­lai­nen Narvik mittaa uu­del­leen RoKin tason har­joi­tus­ot­te­lus­sa – suora lähetys alkaa kello 19

Jääkiekon miesten Mestikseen valmistautuva Rovaniemen Kiekko kohtaa toistamiseen harjoitusottelussa norjalaisen Narvik Arctic Eaglesin. Kiekko tippuu jäähän Lappi Areenalla kello 19.

Joukkueet kohtasivat eilen tiistaina. RoKin hyökkäyspelaaminen jäi ohkaiseksi ja Narvik yllätti isäntänsä 3–1. RoKi jäi jo 3–0-tappiolle ottelun puolivälissä

– En tiedä oliko kova päivä alla harjoitusten osalta, mutta ei oltu ihan pelin vaatimalla tasolla kamppailupelissä, RoKin päävalmentaja Maso Lehtonen aprikoi.

– Vastustaja karvasi kovaa ja oli fyysinen, ja se tuotti meille vielä vaikeuksia. Peli parani ottelun aikana. Vielä emme olleet valmiita maksamaan hintaa maalipaikoista. Tämä oli hyvä oppi-ilta meille ja nämä pelit ovat hyvää haastetta. Haluamme voittaa ja tulos ei ollut toivottava, Lehtonen sanoi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.