Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Lapin Kansa live: Arctic Volley ja Pölkky Kuusamo koh­taa­vat lii­ga­ken­raa­lis­sa – katso ottelu suorana

Naisten lentopallon mestaruusliigaan valmistutuvat Arctic Volley Rovaniemi ja hallitseva mestari Pölkky Kuusamo pelaavat kauden kenraaliharjoituspelinsä perjantaina ja lauantaina Rovaniemellä.

Joukkueet kohtasivat jo aiemmin Kuusamossa ja silloin Pölkky oli molemmissa kohtaamisissa parempi. Kummaltakin joukkueelta tosin puuttui vielä pelaajia. Arctic Volley on vahvistunut sen jälkeen australialaisella sentterillä Kara Inskipillä sekä Latvian maajoukkuepelaajalla Paula Neciporukalla.

Pölkky saa riveihinsä nyt myös kreikkalaisen päävalmentajansa Sotiris Gkotsisin, joka oli Romanian maajoukkueen valmennusryhmässä EM-karsinnoissa. Libero Sini Häkkinen palasi seurajoukkueeseen Suomen maajoukkueen tehtävistä.

Perjantain ottelu alkaa Lapin urheiluopistolla klo 18.30

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.