Onnettomuus: Au­toi­li­ja törmäsi ala­ikäi­seen pyö­räi­li­jään Iva­los­sa ja pakeni pai­kal­ta

Sää: Harmaa loska väistyy pian - ensi viikon hiih­to­lo­ma­lai­sil­le lu­va­taan jo au­rin­koi­sem­pia hiih­to­ke­le­jä

Tilaajille

Lapin fut­sal­seu­rat saivat lii­ga­li­sens­sin – FC Kemi, Tornion Pal­lo­vei­kot ja Futsal Team Ke­mi-Tor­nio jat­ka­vat pää­sar­jas­sa ensi kau­del­la

Futsalin lappilaiset pääsarjajoukkueet FC Kemi, Tornion Palloveikot ja Futsal Team Kemi-Tornio jatkavat futsal-liigassa ensi kaudella. Suomen Palloliiton futsalin lisenssikomitea julkisti keskiviikkona ensi kauden lisenssiseurat, joita on miehissä 12 ja naisissa 11.

Komitea tarkasteli lisenssimenettelyn ensimmäisessä vaiheessa oikeudellisia ja taloudellisia kriteereitä sekä olosuhteita. FC Kemin miesten ja FTK-Tornion naisten edustusjoukkueen liigalisenssi sai siunauksen tiistaina, mutta ToPV:n miesten edustusjoukkueen hakemuksen käsittely jatkui vielä keskiviikkoon.

Miesten SM-hopeamitalisti FC Kemi pelaa tulevalla kaudella joko Putaan hallissa Torniossa tai Aspen-hallissa Haaparannalla, koska seuran kotiluolana toiminut Kemin Tervahalli puretaan.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi