Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

LaMK:n Joonas Kes­ki­aho kaa­sut­te­li osa­kil­pai­lu­voi­tot SM-snowc­ros­sis­sa

Snowcrossin Pro-luokan hallitseva Suomen mestari Lapin Moottorikelkkailijoiden (LaMK) Joonas Keskiaho aloitti vakuuttavaan tapaan tittelinsä puolustamisen Kokkolassa.

Rovaniemeläinen voitti SM-sarjan avausosakilpailun molemmat finaalilähdöt, jotka ajettiin sunnuntaina. Lauantaina kisa keskeytyi huonon sään takia ennen finaalia, joka siirtyi näin sunnuntaille.

– Täyttä pistepottia lähin täältä hakemaan ja se tuli, joten pitää olla tyytyväinen. Finaaleissa ajo oli sellaista hyvää perustekemistä eikä tullut virheitä, Keskiaho myhäili.

Ensimmäisessä finaalilähdössä toiseksi ajoi Kemijärven Moottorikerhoa (KeMot) edustava kouvolalainen Pieti Puhakka ja saman seuran tervolalaiskuski Topi Posti oli kolmas.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.