Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

LaMK pal­kit­tiin moot­to­ri­ur­hei­lu­gaa­las­sa

Lapin Moottorikelkkailijat palkittiin Vuoden moottorikerhona Suomen Moottoriliiton urheilugaalassa lauantai-iltana. Viime vuonna 50 vuotta täyttänyt LaMK "pokkasi" palkinnon virtuaalisesti, sillä korona rajoitti gaalaan osallistuneiden määrää.

Rovaniemeläisseuraa kehuttiin ennen muuta aktiivisena toimina niin snowcrossin kuin vesicrossin puolella. Kuluvan vuoden suurtapahtuma on 9.-10. huhtikuuta Rovaniemen Mäntyvaarassa ajettavat snowcrossin MM-kilpailut, jotka korona siirsi vuodella eteenpäin. Kisat käydään ilman yleisöä.

LaMK sai palkinnon etukäteen postissa, joten puheenjohtaja Erkki Misikangas kiitti tunnustuksesta palkintolautanen kädessä.

– Tämä palkinto on koko Lapille, mutta erityisesti kerhojen jäsenille, Misikangas huomioi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.