Mainos

Lai­na­ver­tai­lus­ta sa­tas­ten säästöt muu­ta­mas­sa mi­nuu­tis­sa

-

Suurimmalle osalle ihmisistä tulee jossain kohtaa elämää tilanne vastaan, jolloin lainan ottamisesta tulee ajankohtaista. Kyse voi olla esimerkiksi auton hankinnasta, unelmien lomamatkasta tai remontista, jolloin lisärahoitus on tarpeen.

Oli lainan käyttötarkoitus mikä tahansa, se kannattaa aina kilpailuttaa useammalta eri pankilta ja rahoituslaitokselta parhaimman lainatarjouksen löytämiseksi. Lainavertailun avulla on mahdollista saavuttaa satojen tai jopa tuhansien eurojen säästöt.

Lainavertailulla löydät edullisimman lainan

Lainojen vertailulla tarkoitetaan eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjousten vertailua. Vertailun tavoitteena on mahdollistaa lainan saaminen mahdollisimman edullisesti.

Lainatarjoukset voivat erota toisistaan paljonkin, sillä jokainen lainanantaja arvioi hakijoita hiukan eri tavalla. Koska lainoissa on hyvinkin erilaisia kuluja, pelkkä korko ei vielä kerro sitä, mikä lainatarjouksista on sinulle edullisin.

Turvallinen tapa lainojen vertailuun on käyttää siihen erikoistunutta palvelua. Näin saat lainojen kustannukset helposti tietoon ja sopiva vaihtoehto on helpompi valita. Lainavertailu helpottaa lainanmyöntäjien varsin työlästä läpikäymistä, sillä yhdellä hakemuksella on mahdollista saada monta eri tarjousta, joista valita mieluinen.

Vertaile lainat Sortterin avulla ilmaiseksi

Lainoja kilpailuttamalla säästää pitkällä tähtäimellä

Kuten kaikissa palveluissa tai tuotteissa, myös lainojen hinnoissa on eroavaisuuksia. Lainan kulut jakautuvat yleensä useammalle vuodelle ja vaikka paperilla kuukausikohtaiset erot saattavatkin näyttää pieniltä, on todellisuus kuitenkin toinen, kun otetaan huomioon koko laina-aika. Säästöt voivat siis pidemmällä aikavälillä olla todella suuret.

Vertailussa tulee huomioida myös lainaehdot sekä joustavuus takaisinmaksun osalta. Vertailu kannattaa ehdottomasti suorittaa, sillä sen voi tehdä kätevästi internetissä, se on ilmaista eikä se velvoita mihinkään. Kilpailutuksen avulla saavutettavat säästöt voivat nousta jopa tuhansiin euroihin ja mitä suuremmasta lainasummasta on kyse, sitä tärkeämpää lainavertailu on.

Mistä löytää edullisin lainatarjous?

Paras tapa löytää edullisin ja sopivin lainatarjous on vertailla monipuolisesti eri lainojen hintoja ja pyytää henkilökohtaiset tarjoukset, jolloin vertailu on todenmukainen.

Sortterin avulla lainojen vertaaminen on nopeaa ja saat tarjoukset kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä ilmaiseksi. Tarjoukset järjestetään valmiiksi edullisuusjärjestykseen ja näet kaikki lainaan liittyvät korot ja muut maksut selkeästi ilman pientä printtiä.

Ainoana lainavertailuna Sortter myöntää lainoille parhaan koron takuun - jos löydät saman lainan myöhemmin muualta halvemmalla, niiden hintaerotus hyvitetään sinulle rahana. Tällä hetkellä Sortterilla on käynnissä myös korkokampanja, jonka puitteissa saat yhden kuukauden korot lainasta pois.

Siirry kilpailuttamaan lainoja tästä.

Lue myös milloin lainojen yhdistäminen on järkevää.