Mainos

Lah­jak­kuu­del­la voi­te­taan ot­te­lui­ta, mutta tii­mi­työl­lä ja älyk­kyy­del­lä voi­te­taan mes­ta­ruuk­sia

Tiimityö on sana, joka liittyy kaikkeen, mitä Adventure Race työhyvinvointiseikkailu on.

-

Jo kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma on osoitus onnistuneesta tiimityöstä paikallisten yritysten ja järjestäjän välillä.

– Seikkailu tarjoaa erilaisille yhteisöille mahdollisuuden tiimiytymiseen isolla T:llä, kertoo seikkailua luotsaava Johanna Niemelä.

Adventure Race seikkailussa kaunis ja vaihteleva luonto tarjoaa yhteisöille täydellisen virkistäytymispäivän. Seikkailu pitää sisällään liikuntaa ja haasteita - kuitenkin rennosti hymy huulilla. Matkaa taitetaan kävellen, hölkäten, juosten ja portaita nousten. Matkan varrella ratkotaan tiimeissä eteen tulevia rastitehtäviä. Seikkailun kruunaa rentouttava rantasauna.

-

Luonnon helmassa toteutettavat rastitehtävät kehittävät yhteisötaitoja samaan aikaan, kun joukkueen jäsenet tutustuvat toisiinsa paremmin. Yhteisön jäsenten vahvuudet tulevat luonnossa eri tavalla esille. Jäsenen toiminta voi olla täysin päinvastaista, mihin on “toimistolla” totuttu. Sivusta seuraaja voi olla koko joukkueen pelastava enkeli. Tiimiytyminen näyttelee pääosaa.

– Joukkueiden ilo ja into näkyvät koko seikkailun ajan ja tehtäviin panostetaan yhteisvoimin, toteaa AR-tiimin Jaana Pöykkö.

Yritysten virkistäytymispäivät ovat usealta kantilta katsottuna tärkeä tapahtuma eikä niiden arvoa tule väheksyä. Osa työnantajista saattaa edelleen ajatella, että virkistäytymispäivät ovat ajanhukkaa ja rahan tuhlaamista.

– Ajatus on kuitenkin väärä ja vanhanaikainen, toteaa Niemelä.

Pitkällä tähtäimellä virkistäytymispäivä on oikein arvokasta ajankäyttöä, sillä virkistäytymispäivän hyötyjä ovat muun muassa:

• Tiimiytyminen

• Yhteisöllisyyden parantuminen

• Työyhteisötaitojen kehittäminen

• Työhyvinvoinnin edistäminen

• Ajatusten tuulettaminen

• Uusien ideoiden syntyminen

• Toisiin tutustuminen

• Hyvät hetket

• Yhteiset muistot

-

Adventure Race

Adventure Race työhyvinvointiseikkailu on uniikki mahdollisuus virkistäytymispäivän viettoon. Seikkailuun ei tarvitse varata koko päivää, sillä ensimmäiset seikkailijat starttaavat klo 14.00. Seikkailu kestää 2,5h - 4h riippuen joukkueen suoritustahdista.

Perjantaina 17.5.2019 Oukulla nähdään!