Mainos

Laa­du­kas­ta hyvän mielen pal­ve­lua – ”Ter­ve­tu­loa uuden Pas­sa­tin vii­kon­lop­pu­näyt­te­lyyn”

Rovaniemen Pörhön Volkswagenin automyynti hengittää nuorekkaassa ja aktiivisessa ilmapiirissä. Myös kouluttautuminen alati kehittyvällä autoalalla on tärkeää.

Uusi Passat-ensiesittely Rovaniemellä tänä viikonloppuna. ”Tervetuloa tutustumaan laajaan Volkswagen mallistoon ja uusimpaan hienosäädettyyn ja päivitettyyn Passat-malliin”, huikkaavat automyyjä Juho Kuusijärvi (vas.), automyyjä Mika Kauttio ja Pörhö Rovaniemen myyntipäällikkö Jukka Sorro.
Uusi Passat-ensiesittely Rovaniemellä tänä viikonloppuna. ”Tervetuloa tutustumaan laajaan Volkswagen mallistoon ja uusimpaan hienosäädettyyn ja päivitettyyn Passat-malliin”, huikkaavat automyyjä Juho Kuusijärvi (vas.), automyyjä Mika Kauttio ja Pörhö Rovaniemen myyntipäällikkö Jukka Sorro.

Rovaniemen ”Mr. Volkswagen” Jukka Sorro, Kemijärvellä kasvanut Mika Kauttio ja Pellon oma poika, autokaupan ”Rookie of the Year” Juho Kuusijärvi. Tämä autoja ja urheilua rakastava sekä helposti lähestyttävä kolmen kopla vastaa Pörhö Rovaniemen Volkswagenin myynnistä ja palvelee asiakkaita suurella sydämellä koko Lapin seudulle.

– Myyntitiimimme on kasvanut yhdellä uudella henkilöllä, kun pitkäaikainen työntekijämme Reijo Sinervä siirtyi uusiin haasteisiin Pörhön Vaihtoautokeskukseen. Juho aloitti meillä elokuun puolessa välissä ja on ollut hieno lisä tiimiimme. Nuori mies on Pellon oma poika, joka on maailmaakin matkannut, Volkswagenin myyntipäällikkö Sorro esittelee hymyillen.

Nuorekas myyntitiimi työskentelee täysin asiakkaita varten. He haluavat taata joka päivä laadukasta hyvän mielen palvelua. Kolmikon mielestä erityisesti positiivinen ilmapiiri auttaa jaksamaan.

– On tärkeää, että töissä on hyvä fiilis ja työkaverit tukevat toinen toistaan, summaa Sorro.

Tiimin uusi tulokas

Ensimmäiset viikot Pörhö Rovaniemellä ovat sujuneet tuoreimmalla jäsenellä uuden äärellä. Kuusijärvi on kerennyt koeajaa lähes kaikki Volkswagenin mallit ja yhdeksi suosikiksi on valikoitunut kaupunkimaasturi T-Roc. Myös viikonloppuna yleisölle ensiesittelyyn tuleva uudistunut Passat-malli kiehtoo nuorta automyyjää.

– Olen ollut tekemisissä autojen kanssa pikkupojasta lähtien. Nuoruudessa tuli katsottua myös Top Gearia. Se on ruokkinut kiinnostusta entisestään, Kuusijärvi naurahtaa.

Jokainen Volkswagenin tiimistä on myös suuri urheilun ystävä. Kuusijärven mielestä onkin hienoa, että Pörhö Rovaniemi tekee yhteistyötä paikallisten urheiluseurojen kanssa. Kollega Kauttio komppaa:

– Pörhö liikuttaa paljon paikallisesti. Oli se sitten Rovaniemen Verkkopalloseura, FC Santa Claus tai Rovaniemen Kiekko, olemme usein matkassa tukemassa tapahtumia. Tämä on meille tärkeä arvo, kommentoi Kauttio, jolla itselläänkin on vuosien urheilu- ja seuratausta.

Alati kehittyvä teknologia

Teknologian kehittymisen myötä myös autoala elää murroksessa. Erityisesti asiakaskokemuksen parantamiseen tarvitaan Sorron mukaan nykypäivänä paljon uusia ratkaisuja. Välillä miehestä tuntuu, että asiakkaat juoksevat karkuun tarpeidensa kanssa - erityisesti puhuttaessa digitaalisista palveluista.

Volkswagenille on tärkeää, että myyntityöntekijät kouluttautuvat läpi uran; aivan alkumetreistä johtotehtäviin saakka. ”Kouluttautuminen takaa, että pysymme ajan hermolla ja voimme jakaa viimeisintä tietoa asiakkaillemme.”
Volkswagenille on tärkeää, että myyntityöntekijät kouluttautuvat läpi uran; aivan alkumetreistä johtotehtäviin saakka. ”Kouluttautuminen takaa, että pysymme ajan hermolla ja voimme jakaa viimeisintä tietoa asiakkaillemme.”

– Asiakkaat eivät aina heti tiedosta tarpeitaan. Käytettyään uutta autoa muutaman viikon, voi eteen nousta kysymyksiä, jotka on hyvä käydä uudelleen läpi automyyjän kanssa. Haluamme taata, että jokainen saa kaiken parhaan mahdollisen irti tuliterästä Volkswagenistaan. Pääsääntöisesti automyyjämme tarjoaakin uuden auton luovutuksen yhteydessä toisen autonopastuskerran myöhemmälle ajankohdalle, Sorro kertoo.

Kun digitaalisuus kehittyy autoissa huimaa vauhtia, näkyy tämä myös Volkswagenin uusimmissa malleissa. Merkki esittelee paljon huomiota saadun ID.3-mallin Frankfurtin autonäyttelyssä 12.9. Kyseessä on täyssähkömallisto, joka on kuitenkin hintatasoltaan matalampi. Sitä on jopa tituleerattu sähköautoista ensimmäiseksi kansanautoksi.

– Mielestäni jokainen uusi auto on vastuullinen ja hyvä teko, toteaa Sorro.

Palvelun tärkeys

Kun autoilu muuttuu ja siirtyy digitaaliseen aikakauteen, nostaa Volkswagenin myyntitiimi laadukkaan palvelun suurempaan arvoon.

– Työtehtävänämme on opastaa ihmisiä oikeaan autoratkaisuun. Olisikin tärkeää, että ihmiset uskaltaisivat tulla kysymään ja haastamaan meitä. Mielellämme autamme ja vastailemme kysymyksiin, kertoo Sorro.

– Olemme tietyllä tavalla neuvonantajia ja linkki onnistuneeseen autoiluun. Hienointa on, jos asiakkaalla jää käteen samalla myös hyvä mieli. Se on tavoitteemme.

Tervetuloa morjestamaan Volkswagenin tiimiä uuden Passatin viikonloppunäyttelyyn 7.-8.9.

• Ensiesittelyssä uudistunut Passat ensimmäisenä Euroopassa

• Golf Highline Limited -erikoismallisto

• Herkulliset pullakahvit

• Karting-simulaattorin kokeilua nuorisolle (Santa Claus Karting)

Osoitteessa: Teollisuustie 25, 96300 Rovaniemi

www.porho.fi/toimipaikat/Rovaniemi