Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Kuura Koi­vis­ton kar­sin­ta­ki­san 21. sija ei riit­tä­nyt MM-fi­naa­li­paik­kaan

Mountain Club Ounasvaaraa edustava ivalolainen freeskilaskija Kuura Koivisto sijoittui kokonaistuloksissa 21:nneksi big airin karsinnassa lumilautailun ja freeskin MM-kisoissa Yhdysvaltain Aspenissa. Koivisto sai paremmasta hypystään 86,00 pistettä.

Finaaliin selviytyi 12 kilpailijaa. Ykkösryhmän paras oli Ruotsin Oliwer Magnusson 95,25 pisteellä ja kakkosryhmän paras Norjan Birk Ruud 96,00 pisteellä.

Ykkösryhmästä finaaliin pääsivät lisäksi USA:n Mac Forehand, Sveitsin Andri Ragettli, Ruotsin Jesper Tjader, Kanadan Edouard Therriault sekä Espanjan Thibault Magnin.

Kakkosryhmästä selviytyivät myös USA:n Alexander Hall, Kanadan Evan McEachran, Sveitsin Kim Gubser, Ranskan Antoine Adelisse sekä Norjan Sebastian Schjerve.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.