kolumni: Han­ka­lat ajat vaa­ti­vat jät­ti­mäi­siä uh­rauk­sia, mutta ei koskaan kau­pun­geis­sa

Pian kylmenee: Lapissa voi olla pa­rin­kym­me­nen­kin asteen yö­pak­ka­sia

Tilaajille

Kuru Hockey löi vain niu­kas­ti So­dan­ky­län Pallon Lap­pi­lii­gas­sa

Jääkiekon Lappiliigan puolustava mestari Kuru Hockey löi kotonaan Rovaniemellä Sodankylän Pallon niukasti 8–7 (5–3, 3–2, 0–2).

Kuru näytti jo menevän helppoon voittoon johdettuaan toisen erän lopulla 8–4, mutta SoPa tuli vielä peliin mukaan tehden kolme seuraavaa maalia. Viimeistä erää SoPa jo hallitsi, mutta se ei riittänyt pisteisiin. Vieraita jäi varmasti harmittamaan ottelun puolessavälissä kotijoukkueen Ville Halosen (1+1) tekemä alivoimamaali.

Kurun kapteeni Turkka Pumpanen ja SoPa:n kapteeni Timo Mikkola sekä Timotej Kos olivat ottelun parhaat pistemiehet tehoin 2+1. Kurun voittomaalista vastasi Miska Heleneva (2+0).

Kuru oli jo avauskierroksella hävinnyt Kittilän Palloseuralle, mutta sen jälkeen tuli kymmenen maalin voitto Ivalon Tunturi-Kiekosta. SoPa:lle tämä oli puolestaan kauden ensimmäinen täysi ottelu, sillä avauskierroksella Sodankylässä jää oli pettänyt alta.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi