Live: Katso tästä Arctic Volleyn ja Vam­pu­lan ottelu kello 17

kolumni: Kuka sinä olet sil­loin, kun kukaan ei ole kat­so­mas­sa?

pääkirjoitus: Esi­mer­kil­lä on voimaa

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Kuru Hockey karkasi Lap­pi­lii­gan mes­ta­rik­si – RoPo kaatui ot­te­lu­voi­toin 2-0

Rovaniemeläinen Kuru Hockey voitti jääkiekon Lappiliigan mestaruuden ensimmäisellä kaudellaan. Joukkue koottiin täksi kaudeksi Napapiirin Panttereiden tilalle. Pantterit voitti viime kaudella Lappiliigan.

Timo Niemisen valmentama Kuru Hockey voitti toisessa loppuottelussa perjantaina Rovaniemellä Rollon Pojat selvästi 9-5 (3-1, 5-1, 1-3) 250 katsojan edessä. Torstaina Kuru oli voittanut RoPo:n niukasti 3-2, ja otti näin Lappiliigan mestaruuden suoraan otteluvoitoin 2-0.

Perjantain ottelussa Kuru karkasi heti alussa 3-0 -johtoon Lauri Kaakkurivaaran (3+1) kahden ylivoimamaalin siivittämänä. RoPo kavensi avauserän lopussa niin ikään ylivoimalla.

Toisen erän alussa RoPo:n pelaajavalmentaja ja Lappiliigan kaikkien aikojen paras pistemies Harri Ärväs (1+2) kavensi ylivoimalla 3-2:een, mutta sen jälkeen Kuru Hockey meni menojaan. Se latoi viisi maalia 14 minuuttiin, joista yhden ylivoimalla ja yhden jopa alivoimalla.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi