pääkirjoitus: Kun­ta-alan työ­tais­te­lu on ve­ny­mäs­sä yli kesän, so­pu­jar­ru­na on so­li­daa­ri­suus­va­je

Helatorstai: Tänään vie­te­tään he­la­tors­tai­ta, jolloin "ruo­ho­kaan ei kasva" – mikä se oikein on ja mistä nimitys tulee?

KuPS kärsi avaus­tap­pion­sa naisten Kan­sal­li­ses­sa lii­gas­sa, pää­val­men­ta­ja ajet­tiin kat­so­moon

Vantaa

Jalkapallon hallitseva naisten Suomen mestari Kuopion Palloseura kärsi kauden ensimmäisen tappionsa, kun PK-35 Vantaa kukisti kuopiolaiset tänään 2–1 Myyrmäessä.

PK-35 Vantaa jatkaa Kansallisessa liigassa puhtaalla pelillä voitettuaan kaikki seitsemän otteluaan. KuPSia vastaan vantaalaisten maaleista vastasivat Elina Mankki 67. minuutilla ja Karoliina Autio 74. minuutilla. KuPS kavensi ottelun 77. minuutilla Aino Krögerin osumalla, mutta lähemmäs joukkue ei yltänyt.

KuPS:n päävalmentaja Ollipekka Ojala ajettiin ottelun loppuhetkillä katsomoon hänen saatuaan punaisen kortin. Ojala protestoi läheltä piti -maalitilannetta, jossa pallo ei tuomariston mukaan käynyt maalissa vaan osui ylärimaan.

PK-35 Helsinki kukisti sarjanousija ONS:n 4–1. Tänään pelataan vielä Tampereella Ilves–Åland United, ja Nurmijärven Klaukkalassa kohtaavat sarjanousija NJS ja HJK. Ottelupäivä päättyy Helsingissä pelattavaan otteluun HPS–Honka.