Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Kul­ta­pul­lo­jen eteen piti Juu­tuan­vaa­ras­sa hiihtää to­sis­saan – Tiina Idström ja Eelis Va­li­kai­nen voit­toi­hin

Kari Kyrö: Esikisa osoitti, että ensi vuoden SM-maastot toimivat ja viitosen lenkki läpäisi testin.

Lämmintä riitti sekä katsomossa että ladulla, kun kamppailu Inarin 56. Kultapullokisan pääpalkinnoista käytiin Juutuanvaaran vaativassa maastossa. Kultaa saivat Tiina Idström ja Eelis Valikainen, kumpikin Inarin Yrityksen hiihtäjiä ja kummallekin saavutus oli ensimmäinen.

– Tiesin että nuo kaksikymppiset ja 18-vuotiaat ovat kovia tämmöisellä lyhyellä ja helpolla radalla, Idström tuumi maalissa.

– Sössin tuon lähdön ja jäin siinä tosi kauas. Hyvin sitten onnistui nousta kärkeen ensimmäisellä kiekalla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.