Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Kukaan ei tien­nyt, mitä Petra Ollin kotona ja pään sisällä ta­pah­tui – elä­mä­ker­tan­sa jul­kai­se­va painija uskoo osaa­van­sa puhua entistä avoi­mem­min

Helsinki

Suomen kaikkien aikojen menestynein naispainija Petra Olli valmentaa nykyisin kymmenen nuoren naispainijan ryhmää ja pyrkii tuomaan valmennukseen sellaista, mitä hänen omalta uraltaan jäi puuttumaan.

– Pyrin kasvattamaan heitä avoimemmiksi. Valmennan enemmän ihmistä ja pyrin luomaan hyvän luottamussuhteen, että tytöt uskaltaisivat tulla kysymään neuvoa. Jossain vaiheessa valmentajan tarkoitus on tehdä itsensä tarpeettomaksi. Kukaan ei tiedä, mitä jokaisen kotona neljän seinän sisällä tapahtuu. Mitä nuorempana oppii keskustelemaan, sitä vähemmän siitä syntyy ongelmaa, Olli sanoi keskiviikkona helsinkiläisen kirjakustantamon tiloissa, jossa hän antoi haastatteluja liittyen toimittaja Mikko Kekäläisen kirjoittamaan elämäkertakirjaansa.

Kirjassa Olli paljastaa kotinsa seinien ja päänsä sisältä asioita, jotka eivät ulkopuolelle näkyneet, mutta vaikuttivat hänen uransa äkilliseen päättymiseen viime vuonna.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.