Jääkiekko: RoKi Hockey sai ison omis­ta­jan Sveit­sis­tä – EHC Klo­te­nin osa­omis­ta­ja Mike Schälch­li on Lapin ystävä

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kou­lu­lai­sel­ta: Uskalla olla eri­lai­nen

Osaatko olla oma itsesi ja erilainen kuin toiset, vaikka se ei muita miellyttäisi? Olen aika varma ettet, ainakaan aina. Oletko muuttanut itseäsi, että se miellyttäisi muita? Aika varmasti.

Erilaisuus on hyvä asia. Miettikää, jos kaikki olisivat samanlaisia, näyttäisivät samalta ja käyttäytyisivät samalla lailla. Elämä olisi tylsää, yksitoikkoista ja siitä tulisi vain suorittamista. Tietäisit, mitä toinen aikoo, koska luultavasti teillä olisi jo samanlaiset ajatuksetkin. Se olisi hirveää. Ei olisi yksityisyyttä, etkä voisi olla iloinen siitä, että sinulla on jotain mitä toisella ei ole, koska kaikilla olisivat samat asiat! Mistään ei voisi kinastella, koska kaikki olisivat asiasta samaa mieltä.

Usein ongelma on se, ettei uskalleta olla erilaisia, vaan yritetään sulautua joukkoon. Miksi? Varmaan siksi, ettei uskalleta katsoa peiliin ja nähdä itseä vikoineen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.