Uudenkaupungin autotehtaalle haki tuhansia ihmisiä - ”poikkeuksellisen kiinnostava työnantaja”

STTUusikaupunki

Valmet Automotiven Uudenkaupungin autotehtaalle on lähetetty lyhyessä ajassa tuhansia työhakemuksia. Yhtiön mukaan maalis-huhtikuun rekrytointikampanjassa hakemuksia tuli kaikkiaan lähes 4 400, kun tehtäviä oli avoinna 1 060.

Noin puolet hakijoista on Varsinais-Suomesta ja Satakunnasta. Paljon kiinnostuneita asuu myös Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Yhtiön henkilöstöjohtaja Tomi Salo sanoo tiedotteessa, että Valmet Automotive on osoittanut olevansa valtakunnallisesti poikkeuksellisen kiinnostava työnantaja.

Autotehtaalle palkataan huomattavasti lisää työvoimaa Mercedes-Benz GLC-katumaasturin tuotantoon. Viime vuoden loppupuolella alkaneiden rekrytointien laajuus on kaikkiaan noin 1 800 ihmistä.

Autotehtaalla työskentelee tällä hetkellä yli 2 500 ihmistä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös