Solisti ja muusikko Olli Lindholm oli kuollessaan 54-vuotias: The Voice of Finlandin nauhoitetut jaksot esitetään maaliskuun loppuun saakka

Yhtyeen mukaan hän menehtyi sairaskohtaukseen.

Silja Viitala
Olli Lindholm kuoli sairaskohtaukseen. Hän oli menehtyessään 54-vuotias.

Olli Lindholm kuoli sairaskohtaukseen. Hän oli menehtyessään 54-vuotias.

Markku Uhari

Yö-yhtyeen solisti, muusikko Olli Lindholm on kuollut. Asiasta kertoo Yö-yhtye virallisilla sosiaalisen median kanavillaan.

Yhtyeen ilmoituksen mukaan Lindholm kuoli maanantain ja tiistain välisenä yönä sairaskohtaukseen. Maaliskuussa 1964 Porissa syntynyt Lindholm oli menehtyessään 54-vuotias.

– Olli oli meille paljon enemmän kuin bändikaveri. Hän oli meille sydänystävä, joka oli aina omiensa puolella. Hän jätti meille lukuisia muistoja sekä laulut, jotka elävät aina. Omaisille haluamme esittää osanottomme. Toivomme heille voimia surutyöhön, yhtye kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

Yön perustajajäseniä

Lindholm oli mukana perustamassa suomalaisen rock-musiikin suuryhtyettä Yötä 1980-luvun alussa. Hän on myös perustajajäsenistä ainoa, joka edelleen soittaa yhtyeessä.

Muusikko-uransa aikana hän on tehnyt musiikkia myös muille yhtyeille, kuten Popedalle.

Vuodesta 2015 saakka Lindholm esiintyi myös Nelosella nähtävässä The Voice of Finland -ohjelmassa tähtivalmentajana. Ohjelman uusi tuotantokausi alkoi tammikuussa.

The Voice of Finlandin livelähetykset alkavat huhtikuussa. Kaikki sitä ennen nähtävät jaksot ovat nauhoitettuja.

Nelonen kertoi tiistaina iltapäivällä, että se esittää kaikki jo nauhoitetut The Voice of Finland -jaksot 29. maaliskuuta asti.

– Järkytys on valtava, tiivistää tunnelmansa Martti Sivonen kaikki The Voice of Finland -kaudet tähän vuoteen saakka tuottaneesta Banijay Finlandista.

Sivonen on toiminut ohjelman livelähetysten vastaavana tuottajana, ja näin ollut läheisessä yhteistyössä myös tuomarien kanssa.

Tänä kautena The Voice of Finlandia tuottaa ITV.

Edit: Korjattu ohjelman tuottajat ja lisätty sitaatti klo 14.40. Lisätty tieto ohjelman jatkumisesta klo 15.00.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös