pääkirjoitus: Kir­kol­la on edessä vai­kei­ta va­lin­to­ja seinien ja pal­ve­lu­jen välillä

vaalikone: Lapin Kansan vaa­li­ko­ne on nyt auki – Löydä it­sel­le­si sopiva ehdokas

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Kon­ka­ri­val­men­ta­ja Juha Malinen lähti kään­tä­mään KTP:n kurssia

Kotka
Rovaniemen Palloseurassakin menestyksellä valmentanut Juha Malinen tarttui Kotkan Työväen Palloilijoiden valmentajapestiin.
Rovaniemen Palloseurassakin menestyksellä valmentanut Juha Malinen tarttui Kotkan Työväen Palloilijoiden valmentajapestiin.
Kuva: Jouni Porsanger

Miesten jalkapalloliigassa viime aikoina vaisusti esiintynyt KTP pestasi uudeksi päävalmentajakseen Juha Malisen. Tiedotteen mukaan hän otti vetovastuun jo torstain harjoituksissa ja johtaa kotkalaisjoukkueen perjantaina Vaasan Palloseuran kimppuun.

Malinen on pitkän linjan liigavalmentaja ja luotsasi pääsarjatasolla viimeksi Rovaniemen Palloseuraa 2017. Sen jälkeen hän valmensi Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkuetta.

KTP nousi pääsarjaan täksi kaudeksi ja pelasi kelvollisesti Jussi Leppälahden komennossa. Leppälahti sai heinäkuussa jatkosopimuksen, mutta viime viikkojen peliesitykset muuttivat seuran suunnitelmat. Kotkalaisjoukkue on kolmanneksi viimeisenä ja on kerännyt vain pisteen enemmän kuin karsijan paikalla oleva FC Lahti. Suoran putoajan paikalla oleva IFK Mariehamn vaanii viiden pisteen päässä kotkalaisista.