Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Pääkirjoitus: Vii­mei­nen­kin hy­väk­syi, Na­to-kat­se nyt pi­kai­ses­ti Suomen rooliin puo­lus­tus­lii­tos­sa

Vaalit: Kuka on edus­kun­ta­vaa­lien Lapin ää­ni­ha­ra­va? Veikkaa ja voita

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Kok­ko­lan Hermes oli piirun Ro­va­nie­men Kiekkoa pa­rem­pia – maa­li­vah­dit lois­ti­vat pää­osis­sa vä­hä­maa­li­ses­sa Mes­tis­pe­lis­sä

Rovaniemen Kiekko ja Kokkolan Hermes tarjosivat 1 904 katsojalle keskiviikkoiltana Lappi Areenalla tasokkaan jääkiekon Mestiksen ottelun, jossa ei maaleilla juhlittu. Maalivahdit Sami Suni ja Jesse Haukka pistivät parastaan, ja ottelun avausmaalia saatiinkin odottaa reilut 55 minuuttia.

Jääkiekossa harvinaista 0–0 peliä ei sentään nähty, kun Hermeksen Topias Liljamon rannelaukaus viuhui ylivoimalla ohi Sami Sunin.

Sama mies oli asialla niin ikään ylivoimalla reippaat kaksi ja puoli minuuttia myöhemmin – päätöslukemiksi jäänyt 0–2 syntyi Liljamon mailasta yhtä lailla näyttävästi kuin ensimmäinen maali.

Lopputulos 0–2 (0–0, 0–0, 0–2) merkitsi kolmea pistettä vierasjoukkueelle ja samalla nousua sarjataulukon neljänneksi ohi Joensuun Kiekko-Poikien.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.