Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

KeuPa HT karkasi toi­ses­sa erässä RoKilta – Maso Leh­to­nen: "Tänään oltiin huo­no­ja"

Rovaniemen Kiekon ja keuruulaisen KeuPa HT:n keskiviikkoillan jääkiekon Mestiksen kamppailu ei jättänyt epäselvyyttä kumpi joukkue oli kingi Lappi Areenan kaukalossa. Vierasjoukkue KeuPa HT otti ohjakset käsiinsä toisessa erässä eikä antanut isännille minkäänlaisia mahdollisuuksia. Kolme ansaittua sarjapistettä matkasi Keski-Suomeen maalein 2–5 (0–0, 1–3, 1–2).

Tappiosta huolimatta RoKi säilyi sarjataulukossa viidentenä, mutta vieraskaukalossa Forssan Palloseuran voittomaalikilpailussa kukistanut Kokkolan Hermes nousi tasapisteisiin rovaniemeläisten kanssa. Hermeksellä on myös kaksi ottelua vähemmän pelattuna.

Avauserässä kiekko liikkui liukkaasti, ja päästä päähän mentiin vauhdilla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.