Kemin Ki­ta-kan putsasi mi­ta­li­pöy­dän kan­sain­vä­li­ses­sä ju­do­tur­nauk­ses­sa – "ul­ko­maa­lai­sil­la vas­tus­ta­jil­la on sel­keäs­ti eri­lai­sia tak­tii­koi­ta"

-

Kemin Kita-kan putsasi mitalipöydän Sundsvallin kansainvälisessä judoturnauksessa. Kahdeksan kilpailijan yhteissaldoksi kertyi yhteensä yhdeksän mitalia.

Junioreista oman sarjan kultaan ylsi omassa sarjassaan Ronja Pirttikangas. Kakkoseksi itsensä väänsivät Kasper Parpala ja Silja Toratti. Kolmannen sijan vuorostaan omissa sarjoissaan taistelivat Alma Kyllönen, Emma Laurila ja Kaapo Piittisjärvi. Kaapo otteli kahdessa eri kolmanneksi.

– Tuntui hyvältä päässä ensimäistä kertaa kilpailemaan ulkomaille. Ulkomaalaisilla vastustajilla on selkeästi erilaisia taktiikoita otella verrattaen suomalaisiin kilpakumppaneihimme. Jatkoleiri oli myös hyvä, Alma ja Kaapo kertoivat.


Kemin Kitakania ja Suomea edustanut Joni Berg tahkoi vakuuttavasti kultaa miesten 81 kilon ammattilaissarjasta. Berg kukisti finaalissa  ruotsalaisen Alf Carlssonin puhtaasti pistein 10-0 ja kuittasi Sundsvallissa oman sarjansa voiton

– Huikea syksy takana. Oikeastaan kaikki tavoitteet on nyt täytetty tälle syksylle ja Sundsvallin Eliitti-sarjan voitto lämmittää suuresti. Töitä on paiskittu kovaa ja tulokset ovatkin sen mukaiset. Tälle vuodelle kasassa 714 harjoitusta, joista jokainen tähdätty syksyn tavoitekisoihin ja kaikessa mihin on panostettu, on myös onnistuttu, Berg kertoi.