Lakot: Ju­na­lak­ko alkaa maa­nan­tai­na, kaikki VR:n vuorot pe­ru­taan

Kolumni: Nuoren ai­kui­sen elä­mäs­sä on paljon hyvää, mutta samalla paljon pii­lo­tet­tua huolta

Kuvagalleria: Kont­ti­sen ki­sois­sa nähtiin rä­väk­kää lasten pu­ku­lois­toa

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Kemin Innon pai­ni­lu­paus teki selvää jälkeä seu­ran­sa ki­sois­sa – katso kuvia ja tu­lok­set

Ikäluokassaan maan kärkipainijoihin kuuluva Kemin Innon Matias Maijala, 14, oli kovassa iskussa seuransa isännöimissä kansainvälisissä Raimo ja Esko Taskisen muistopaineissa.

Keminmaalaislupaus voitti 17-vuotiaiden 52-kiloisten sarjassa kaikki viisi otteluaan eikä viihtynyt niissä yhdessäkään matolla täyttä aikaa. Hän selätti kolme vastustajaansa, otti yhden ylivoimaisen pistevoiton sekä yhden luovutusvoiton.

Maijala menestyi viime vuonna mainiosti nuorten mestaruuskisoissa. Meriittilistalle tuli 48-kiloisissa kreikkalais-roomalaisen painin SM-kultaa sekä 15-että 17-vuotiaissa, hopeaa SM-vapaapainissa 15-vuotiaissa ja mestaruus Koululiikuntaliiton (KLL) kisoissa 16-vuotiaiden sarjassa.

– Onhan noissa SM-kisoissa aina oma jännityksensä, kun vastassa on kovia kavereita, tuumaili Maijala, joka oli luonnollisesti tyytyväinen, että pääsi pitkästä aikaa kisaamaan kotisalissaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.