Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Ke­mi­jär­ven Uk­ko­her­ra yli­sar­jas­sa T75-voit­toon – Veeran Poika yllätti Joen­suun Sa­no­ma­leh­ti Kar­ja­lai­sen ajossa

Valmentaja Juha Kortekallion päätä ei palellut miehen ilmoittaessa Kemijärven voitokkaan Ukkoherran vajaat 39 000 euroa tienanneena Joensuun 125 000 ansainneiden ryhmään.

Seitsemänvuotiaan Vixenin ja Pyrypolun Luparan (i. Santeri Dahlia) pojan vauhdit riittävät, ja kun ori osaa voittamisen jalon taidon, antoi valmentaja sille mahdollisuuden.

Ari Moilanen sai suosikki Vennelmon Varman laukattua oriilla keulat, mutta Myrskyri tuli takasuoralla sen verran päättäväisenä, että paikka vaihtui uudelleen. Sen perässä oli hyvä seurata ja ottaa päätössatasella omansa takaisin. Voittoaika oli 27,9a/2140 m ja ykköspalkinto 4000 euroa.

– Aikalailla oltiin ylisarjassa, mutta tässä vaiheessa vuotta ei vauhdeissa ole isoja eroja.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.