Kolumni: Suoraa puhetta äi­tiy­des­tä

Salakuljetus: Nuus­ka­ral­li romahti län­si­ra­jal­la, ni­ko­tii­ni­pus­sien myynnin va­pau­tu­mi­nen muutti ti­lan­teen

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Ke­mi­jär­ven Kiekko palasi voit­to­kan­taan II di­vi­sioo­nas­sa

Kemijärven Kiekko palasi voittokantaan jääkiekon II divisioonassa kahden tappio-ottelun jälkeen, kun se kaatoi kotonaan Limingan Kiekon selvästi 6–1 (2–0, 3–1, 1–0). Samalla KeKi nousi sarjataulukossa seitsemänneksi. Se on varmistanut pudotuspelipaikkansa jo aikaisemmin.

LiKi:ä vastaan KeKi johti toisessa erässä jo 5-0 ennen kuin vieraat saivat erän loppupuolella kuparisensa rikottua ylivoimalla. KeKi osui ylivoimalla ensimmäisessä erässä.

Ottelun parhaat pistemiehet olivat KeKi:n kakkosketju Ilari Tepsa (2+2), Aleksi Kaarela (1+3) ja Janne Majava (1+3). Maalilla Aleksi Karppinen torjui 43 laukausta. Ottelua seurasi 300 katsojaa.

LiKi:lle ottelu oli runkosarjan viimeinen, ja se on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä. KeKi:llä on vielä kaksi ottelua jäljellä ennen pudotuspelejä. Se matkaa ensi viikonloppuna lauantaina Kuhmon Kiva Hockey Teamin vieraaksi ja sunnuntaina kohtaa Sotkamossa Vuokatti Team Sportin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.