Hiihto: MM-kul­taa tuli! Niko Anttola hal­lit­si vapaan kisaa läh­dös­tä maaliin

Pääkirjoitus: Seu­raa­van pää­mi­nis­te­rin puo­lue­kan­ta on vielä ar­voi­tus – ­var­maa on, että hal­li­tus­neu­vot­te­luis­ta tulee en­nä­tys­vai­keat

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Ke­Ki:l­le kolmas pe­räk­käi­nen voitto – jatkoi TIHC:n tuskaa

Kemijärven Kiekko otti kolmannen peräkkäisen voittonsa jääkiekon II divisioonassa, kun se kaatoi kotonaan Tornion IHC:n 5-3 (1-0, 3-1, 1-2) yli 300 katsojan edessä.

KeKi jatkoi TIHC:n tuskaa, sillä torniolaiset ovat sarjassa edelleen ilman voittoja. TIHC on yhdellä pisteellä yhdeksäntenä. KeKi nousi nyt kahdeksaan pisteeseen, mutta sen sijoitus sarjataulukossa ei muuttunut ja joukkue jatkaa seitsemäntenä.

KeKi aloitti kotikaukalossaan varmasti, sillä se hallitsi ottelua ja johti ennen pelin puoltaväliä 3-0 Oskari Moilasen (2+0), kapteeni Jarkko Kostamon (1+1) ja Eemeli Lappalaisen maaleilla.

TIHC pystyi toisessa erässä kaventamaan Taavi Kallion (2+0) osuttua, mutta joutui kuitenkin lähtemään viimeiselle erätauolle kolmen maalin takaa-ajoasemasta, kun Moilanen teki päivän toisensa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.