Irtisanomisten vaara: Laphan hen­ki­lös­töä kos­ke­vat yt-neu­vot­te­lut alkavat tors­tai­na

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

KeKi otti 350 kat­so­jan rie­muk­si re­vans­sin Et-Po:s­ta viime hetken maa­lil­la

Kapteeni Kostamo laukoi ratkaisun 20 sekuntia ennen täyttä aikaa.

Kemijärven Kiekko hävisi jääkiekon II divisioonassa lauantaina Ylitorniolla Et-Po:lle 5-4, mutta otti kotikaukalossaan sunnuntaina revanssin viime hetken maalilla.

Kokenut kapteeni Jarkko Kostamo iski KeKi:lle 4-3 (3-0, 0-2, 1-1) voiton 20 sekuntia ennen täyttä aikaa lähes 350 katsojan riemuksi.

Et-Po kiri KeKi:n 3-0 -johdon kiinni, mutta lopulta kuitenkin sille jäi luu käteen. Pistekin olisi tuonut ylitorniolaisille taas sarjan kärkipaikan, mutta nyt ykkösenä jatkaa Laser HT maalieron perusteella.

KeKi nousi voitolla sarjassa kolmanneksi, ja taistelee pudotuspelien kotiedusta. Sillä on kuitenkin enää vain yksi ottelu runkosarjassa jäljellä, kun kolmen pisteen päässä hengittävillä Kuhmon Kivalla ja Nivala Cowboysilla on vielä kolme peliä pelaamatta.

Sunnuntai oli kuitenkin KeKi:n ja varsinkin ensimmäisessä erässä se oli tehokas. Matias Pelander, Ilari Tepsa ylivoimalla ja Aatu Rissanen latoivat kotijoukkueen 3-0 -johtoon jo avauserässä.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi