Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

KeKi ja TIHC hä­vi­si­vät ko­ti­ot­te­lun­sa sarjan suo­si­keil­le II di­vi­sioo­nan avaus­kier­rok­sel­la

KeKi-VTS 0-2 (0-1, 0-1, 0-0): Sarjanousija Kemijärven Kiekko kohtasi heti jääkiekon II divisioonan pohjoisen lohkon avausottelussaan viime kaudella sarjan voittaneen Vuokatti Team Sportin Sotkamosta.

KeKi hallitsi ottelua, mutta VTS teki tarvittavat maalit. Laukaukset menivät kotijoukkueelle 53-30, mutta viime kaudella Suomi-sarjaa pelannut VTS-vahti Joona Rajala oli ohittamaton.

VTS iski avausmaalin ensimmäisen erän alussa ja osui toistamiseen heti toisen erän alkuun. Kolmannessa erässä otettiin urakalla jäähyjä, yhteensä kymmenen kakkosta ja yksi kymmenminuuttinen, mutta yhtään maalia ei nähty.

Ottelua seurasi yli 300 katsojaa.

KeKi:n sarjaohjelma jatkuu haastavana, sillä ensi lauantaina se matkaa Oulunsaloon Laser HT:n vieraaksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.