Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Mistä tulee Lapin suurin puolue? Kuun­te­le myös, mikä pu­hut­taa ra­ja­kun­nis­sa vaalien alla

Kolumni: Yksi on juh­lis­ta poissa, kun Suomen toi­sek­si suurin kan­sal­lis­puis­to täyttää ta­sa­vuo­sia

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Kävely on tämän hetken tren­di­la­ji - Suomen kam­pan­jas­sa on pian kävelty matka maasta kuuhun

Suomen Ladun ja Tahko Pihkala -seuran valtakunnallinen Kävelykipinä -kampanja on innostanut tuhannet suomalaiset kävelemään. Kävely on sallittua, sopivaa ja suositeltavaa myös koronarajoitusten keskellä. Kuntien välistä kilometrienkeräyskisaa johtaa Enonkoski.

Korona-aika sekä etenevä kevät ovat saaneet monet suomalaiset löytämään hittilajin: vanhan kunnon kävelyn. Perinteinen kävelylenkkeily, sekä sauvojen kanssa että ilman, elää toukokuussa suoranaista nousukautta. Tästä kertoo sekä ulkoilijoiden jatkuva virta poluilla, pururadoilla ja jalkakäytävillä, että suuret osallistujamäärät valtakunnallisessa Kävelykipinä-kampanjassa.

Suomen Ladun ja Tahko Pihkala -seuran Kävelykipinä-kampanjassa sadat yhdistykset, kunnat ja muut organisaatiot järjestävät eri tyyppisiä kävelytapahtumia ja -mahdollisuuksia ympäri Suomen, sekä kannustavat jäseniään osallistumaan Kävelykilometrikisaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.