Pian kylmenee: Lapissa voi olla ensi vii­kol­la pa­rin­kym­me­nen­kin asteen yö­pak­ka­sia

kolumni: Miksi työ ei löydä te­ki­jää, eikä tekijä työtä?

Tilaajille

Kävely on tämän hetken tren­di­la­ji - Suomen kam­pan­jas­sa on pian kävelty matka maasta kuuhun

Suomen Ladun ja Tahko Pihkala -seuran valtakunnallinen Kävelykipinä -kampanja on innostanut tuhannet suomalaiset kävelemään. Kävely on sallittua, sopivaa ja suositeltavaa myös koronarajoitusten keskellä. Kuntien välistä kilometrienkeräyskisaa johtaa Enonkoski.

Korona-aika sekä etenevä kevät ovat saaneet monet suomalaiset löytämään hittilajin: vanhan kunnon kävelyn. Perinteinen kävelylenkkeily, sekä sauvojen kanssa että ilman, elää toukokuussa suoranaista nousukautta. Tästä kertoo sekä ulkoilijoiden jatkuva virta poluilla, pururadoilla ja jalkakäytävillä, että suuret osallistujamäärät valtakunnallisessa Kävelykipinä-kampanjassa.

Suomen Ladun ja Tahko Pihkala -seuran Kävelykipinä-kampanjassa sadat yhdistykset, kunnat ja muut organisaatiot järjestävät eri tyyppisiä kävelytapahtumia ja -mahdollisuuksia ympäri Suomen, sekä kannustavat jäseniään osallistumaan Kävelykilometrikisaan.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi