Mainos

Kaveko on per­hey­ri­tys, jonka asia­kas­tyy­ty­väi­syys on sadan pro­sen­tin luokkaa – ”Teh­dään aina niin kuin itselle teh­täi­siin”

Kaveko Oy on isän ja pojan yritys, jonka tärkein toimintaperiaate on tehdä kerralla kaikki kuntoon.

Kavekon takana seisovat Joonas Korkiakoski ja Veli-Pekka Korkiakoski. Veli-Pekka perusti Kavekon vuonna 2011 ja nyt hänen poikansa Joonas toimii yrityksen toimitusjohtajana.
Kavekon takana seisovat Joonas Korkiakoski ja Veli-Pekka Korkiakoski. Veli-Pekka perusti Kavekon vuonna 2011 ja nyt hänen poikansa Joonas toimii yrityksen toimitusjohtajana.

Kun suomalaista pyytää kehumaan itseään, syntyy hiljaisuus.

– Ollaan me ainakin kovia jätkiä tekemään töitä, Veli-Pekka Korkiakoski sanoo ja nauraa.

Veli-Pekalla on perheyritys poikansa Joonas Korkiakosken kanssa. Isän ja pojan omistama Kaveko Oy on jätevesijärjestelmien huoltoon ja korjauksiin erikoistunut yritys.

Veli-Pekka Korkiakoski perusti Kaveko Oy:n vuonna 2011. Sitä ennen hän oli töissä Ecolator Finland Oy:lla, jossa hän toimi muun muassa jätevesipuhdistamojen tuotekehitystiimissä.

Alkuun Kaveko toimi alihankkijana. Vuonna 2014 Joonas hyppäsi mukaan yritykseen ja sittemmin hänestä on tullut Kavekon toimitusjohtaja.

Nyt Kaveko toimii itsenäisenä yrityksenä. Kaikki ei ole mennyt aina helpoimman kautta: tämänhetkinen tilanne on vaatinut pitkiä päiviä ja roppakaupalla työtä.

– Kaveko oli jo välillä lähellä kuolemaa. Nyt meillä menee hyvin: Joonas on tehnyt valtavan pohjatyön, perustanut verkkokaupan ja saanut meille hyvät yhteistyökumppanit, Veli-Pekka kertoo.

Vuosihuoltosopimus takaa toimivan jätevesipuhdistamon

Kavekon suurinta asiakasryhmää ovat haja-asutusalueiden yksityistaloudet ympäri Suomen.

Kaveko tekee yksityistalouksien jätevesipuhdistamoille sekä kertaluontoisia vikakorjauksia että jatkuvia vuosihuoltoja. Kaikissa huolloissa on kiinteät hinnat.

Jätevesipuhdistamon vuosihuolto tehdään kerran vuodessa asiakkaan luona sovittuna ajankohtana. Vuosihuollot tehdään pääsääntöisesti toukokuun ja marraskuun välillä.

Vuosihuolto sisältää jätevesipuhdistamon kokonaisvaltaisen huollon.

– Vuosihuoltosopimuksella turvataan asiakkaalle, että laite pelaa taas vuoden eteenpäin. Jos vuosihuoltosopimus on jatkuva, niin asiakas voi luottaa meihin, ettei hänen tarvitse huolehtia laitteesta mitenkään. Me huolehdimme kaiken, Veli-Pekka kertoo.

Kavekon filosofia on, että kaikki laitetaan kerralla kuntoon. Kavekolla on aina autossa varaosat mukana, joten yleensä yksi käynti riittää ja puhdistamo on kunnossa. Jos puhdistamo ei tule kerralla kuntoon, toinen kerta ajetaan omaan piikkiin.

Jos huollon jälkeen ilmenee ongelmia, ne hoidetaan veloituksetta. Tärkeintä on, että asiakas jää tyytyväiseksi.

– Uskaltaisin melkein väittää, että meillä ei ole yhtään tyytymätöntä asiakasta, Joonas sanoo.

– Laadusta ei tingitä – tehdään aina niin kuin itselle tehtäisiin.

Kavekon tekemissä huolloissa toimintaperiaatteena on, että puhdistamo tulee kerralla kuntoon. Kavekolla on aina huolloissa varaosat mukana – ja jos jotain puuttuu, toinen kerta ajetaan omaan piikkiin.
Kavekon tekemissä huolloissa toimintaperiaatteena on, että puhdistamo tulee kerralla kuntoon. Kavekolla on aina huolloissa varaosat mukana – ja jos jotain puuttuu, toinen kerta ajetaan omaan piikkiin.

Edullinen ja selkeä verkkokauppa

Kavekolla on ollut vuodesta 2018 asti myös verkkokauppa. Verkkokauppa myy varaosia jätevesijärjestelmiin sekä muita tuotteita jäte- ja puhdasvesikäyttöön. Kuluttajien lisäksi yritysasiakkaat ovat iso osa asiakasryhmää.

Verkkokauppa perustettiin ensin ainoastaan tukitoiminnoksi, mutta se on noussut vuosihuoltosopimusten rinnalle tärkeäksi osaksi Kavekon liiketoimintaa.

Verkkokauppa on saanut kiitosta selkeydestään ja helppokäyttöisyydestään.

Joonas ja Veli-Pekka uskovat, että verkkokaupan suosiota selittää edulliset hinnat. Kavekolla on ulkomaisia yhteistyökumppaneita, joten verkkokaupan tuotteissa ei ole välikäsiä.

– Osaa meidän verkkokaupan tuotteista ei lähes kukaan muu Suomessa myy, niitä ei meinaa saada mistään, Joonas sanoo.

Joonas on saanut pakkailla verkkokaupan tuotteita tiheämmin kuin olisi alkuun uskaltanut toivoakaan.

– Verkkokaupan suosio on yllättänyt meidät todella positiivisesti, Veli-Pekka sanoo.


Tilaa vuosihuolto


Tänä vuonna vuosihuoltosopimus hintaan 299 euroa sekä uusille että olemassaoleville asiakkaille. Hintaan sisältyy kemikaalit, 20 litraa.

Tilaa huolto helposti osoitteesta https://www.kaveko.fi/tilaa-huolto/.

Tutustu Kavekoon ja tilaa varaosia verkkokaupasta www.kaveko.fi.Ota yhteyttä


Joonas Korkiakoski, 050 4621 202

Veli-Pekka Korkiakoski, 045 1220 664

Kaveko Oy

Metsähaantie 23

91800 Tyrnävä