Lapin Talomyynti lanseeraa toimintansa neljällä vahvalla brändillä – ”Taloprojektissa kaikki lähtee liikkeelle tapaamisesta paikallisen talomyyjän kanssa” - Lapin Kansa

Kaupallinen yhteistyö

Lapin Talomyynti lanseeraa toimintansa neljällä vahvalla brändillä – ”Taloprojektissa kaikki lähtee liikkeelle tapaamisesta paikallisen talomyyjän kanssa”

Lakkapää ja Talomyynti Backman muodostavat yhdessä Lapin Talomyynti Oy:n. Lanseerausta juhlistetaan Tornion Lakkapäällä tänä viikonloppuna.

Lapin Talomyynnin valikoimaan kuuluu neljä vahvaa brändiä: Honka-hirsitalot, Kannustalot, Lakka Kivitalot ja LP-talot. ”Rakennuttajat saavat monipuolisen valikoiman lisäksi muutkin palvelut helposti saman katon alta, kuten Lakkapään rautakaupan tarjonnan”, kertovat Jan Backman ja Jaakko Lassila.

Lapin Talomyynnin valikoimaan kuuluu neljä vahvaa brändiä: Honka-hirsitalot, Kannustalot, Lakka Kivitalot ja LP-talot. ”Rakennuttajat saavat monipuolisen valikoiman lisäksi muutkin palvelut helposti saman katon alta, kuten Lakkapään rautakaupan tarjonnan”, kertovat Jan Backman ja Jaakko Lassila.

Olipa sitten haaveissa itse rakennuttama talo tai muuttovalmis talopaketti, kannattaa askeleet suunnata Lapin Talomyyntiin, jossa pääsee keskustelemaan vaihtoehdoista osaavan talomyyjän kanssa. Nyt tarjonta on talon rakennuttajille monipuolisempi kuin koskaan ennen.

Lakkapää ja Talomyynti Backman ovat nimittäin yhdistäneet voimansa. Uusi yritys Lapin Talomyynti lanseeraa toimintansa tällä viikolla Tornion Lakkapäällä ja myöhemmin tässä kuussa Rovaniemen myymälässä. Yritys toimii Lakkapään kanssa saman katon alla – kirjaimellisesti.

– Lapin Talomyynnin talopakettivalikoima sisältää laadukkaat Honka-hirsitalot, Kannustalot, Lakka Kivitalot ja LP-talot. On hienoa tarjota kotia rakentaville näinkin monipuolinen valikoima, kertoo Tornion Lakkapään myymäläpäällikkö Jaakko Lassila hymyillen.

Paikallisuus voimavarana

Ennen Lapin Talomyynnin perustamista yhdessä Lakkapään kanssa, Jan Backman tiesi, että yritys on vahva talonrakentaja Lapin alueella. Sen vahvuutena oli myös laadukas rautakaupan puoli.

– Nyt Lapin Talomyynti pystyy tarjoamaan kaiken saman katon alta: entistä kattavamman valikoiman, rautakaupan valikoiman sekä sisustuspalvelut, luettelee Backman.

Lakkapää ja Talomyynti Backman muodostavat yhdessä Lapin Talomyynti Oy:n. Molemmilta tahoilta löytyy yli 20 vuoden kokemus talomyynnistä ja -rakentamisesta.

Lapin Talomyynnin Rovaniemen toimipiste ja myyntikonttori sijaitsevat paikallisen Lakkapään myymälän yhteydessä. Myyntiedustajana siellä toimii Backman, joka on toiminut ennen tätä Talomyynti Backmanin yrittäjänä neljän vuoden ajan sekä rakentamisen parissa jo yli 20 vuotta. Torniossa talokauppaa pyörittää Seppo Lakkapää, jonka asemapaikkana on edelleen Lakkapään paikallinen myymälä.

– Olemme myyneet koteja ja kesäasuntoja jo kahdenkymmenen vuoden ajan Lakkapäällä. Talomyyjämme Seppo on konkari alalla ja tietää sen ja Meri-Lapin alueen kuin omat taskunsa. Myös Jani tulee olemaan avuksi alueella, joten asiakkaat voivat yhtä hyvin sopia hänen kanssaan tapaamisen, muistuttaa Lassila.

Tarvittaessa asiakkaat voivat kutsua talomyyjät myös paikan päälle. Backman on tottunut työssään matkustamaan ympäri Lapin lääniä – jopa Sevettijärvellä asti.

– Ensimmäisellä tapaamiskerralla käymme yleensä asiakkaan kanssa läpi heidän budjettinsa, jonka pohjalta koko taloprojekti rakentuu. Kuuntelen aina tarkalla korvalla asiakkaan toiveet ja luon suunnitelman yhteistyössä asiakkaan kanssa.

– Kun kauppakirjat on kirjoitettu, juomme kauppakahvitkin yhdessä sen kunniaksi, naurahtaa Backman.

Laadukkaat suunnittelupalvelut

Talomyynnin lisäksi yrityksen valikoimaan kuuluu myös monipuoliset suunnittelupalvelut ja muuan muassa energiaselvitysten laatiminen. Talomyyjä pysyy mukana myös koko prosessin ajan: suunnittelusta rakentamisprosessiin ja lopulta aina avainten saantiin.

– Talomyyjä toimii yhteyshenkilönä asiakkaan ja rakennusfirman välissä. Jos mitään epäkohtia tai muutostoivomuksia ilmenee, asiakas voi olla aina talomyyjään suoraan yhteydessä. Tämä toimintamalli on selkeä ja toimiva, toteaa Backman.

Asiakkaan halutessa suunnittelutyön, voi Lapin Talomyynti toteuttaa toiveiden mukaisen 3D-mallinnoksen.

Lapissa Lapin Talomyynnin myymät kohteet toteutetaan paikallisin voimin. Kun yhteistyökumppanit ja tapa toimia ovat entuudestaan tuttuja, on toiminta hallitumpaa ja myöskin laatu sitä kautta taattua ja tasaista.

– Takaamme aina laadukkaan lopputuloksen. Tervetuloa keskustelemaan talokaupoista talomyyjiemme kanssa, toivottaa Backman.

Infoboksi

Ota yhteyttä:

Jan Backman

puh. 040 5513 277

jan.backman@lapintalomyynti.fi

Seppo Lakkapää

puh. 050 3890 816

seppo.lakkapaa@lapintalomyynti.fi

Lue lisää: www.lapintalomyynti.fi


Kaupallinen yhteistyö

Lue myös