Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Katso maa­li­koos­te: Taavi Kallio laukoi TIHC:n voit­to­put­kel­le jatkoa

Jääkiekon II divisioonassa Tornion IHC pääsee joulutauolle kolmen ottelun voittoputkessa, kun se käänsi kotonaan tiukan trillerin edukseen Vuokatti Team Sportia vastaan 7-6 (3-2, 2-3, 2-1).

Ottelun voittomaalin viimeisteli Taavi Kallio ajassa 56.59. Kari Sihvonen teki TIHC:n maaleista peräti neljä. Voiton myötä TIHC nousi sarjataulukossa VTS:n ohi viidenneksi.

TIHC aloitti ottelun hyvin ja johti vajaan viiden minuutin kohdalla 2-0, ja siirtyi vielä avauserän aikana toisella ylivoimamaalillaan 3-1 -johtoon.

Toisessa erässä vieraat onnistuivat ylivoimalla nousemaan tasoihin, ja pääsivät vielä 4-5 -johtoonkin, ennen kuin Aleksi Alamäki uskomattomasti toi alivoimalla kotijoukkueen tasoihin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.