Juuri nyt: Lapin pe­las­tus­lai­tok­sel­la monta teh­tä­vää: Kaa­ma­ses­sa paloi oma­ko­ti­ta­lo ja Kit­ti­läs­sä ko­koon­tu­mis­ra­ken­nus, Ro­va­nie­mel­lä ih­me­tel­lään lasit he­läyt­tä­nyt­tä pa­maus­ta

Päätös: Ho­vi­oi­keus piti en­nal­laan Kuopion vuoden 2018 bus­si­tur­man tuomion – Kalixin ka­rao­ke­ker­ho­lai­sia kul­jet­ta­neen bussin tur­mas­sa kuoli neljä ihmistä ja useita louk­kaan­tui

Lukijalta: Län­si-Poh­jas­sa läh­det­tiin sutta pakoon, mutta vas­tas­sa olikin karhu

Tilaajille

Kärp­pien tähti Sta­nis­lav Galimov ihastui Oulussa luonnon puh­tau­teen ja siihen, että vettä voi juoda suoraan hanasta – syk­sys­sä on vain yksi miinus: hän ei ole nähnyt pian kahteen kuu­kau­teen vai­moaan ja pientä poi­kaan­sa: "Kova ikävä"

Kannattajien tuki lauluineen on tehnyt huippuvireiseen venäläisvahtiin suuren vaikutuksen, vaikka kielimuuri on välillä noussut kommunikoinnin esteeksi. Nyt Galimov avaa erikoishaastattelussa ajatusmaailmaansa.

Stanislav Galimov, 33, on hurmannut lyhyen kärppäuransa aikana kaikki. Venäläispelaaja on noussut jääkiekkoliigan parhaaksi maalivahdiksi ja lunastanut paitsi joukkuekavereidensa myös Kärppien kannattajien luottamuksen.

Aikasi uudessa maassa ja uudessa seurassa Kärpissä on alkanut hienosti. Oletko tyytyväinen omiin ja joukkueesi otteisiin?

– Kausi alkoi hyvin ja on myös jatkunut hyvin. Ajattelen niin, että jos joukkue voittaa, on myös oma panokseni ollut hyvä.