pääkirjoitus: Suomi juhlii 106. it­se­näi­syys­päi­vään­sä en­sim­mäi­sen kerran puo­lus­tus­liit­to Naton jä­se­ne­nä – sul­je­tun itä­ra­jan takaa on turha odo­tel­la korkean tason on­nit­te­lu­ja

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Kari Raa­ti­kai­sel­le lauan­tai­na 500. ottelu pää­val­men­ta­ja­na

Raision Loimun päävalmentaja Kari Raatikainen avaa heti juhlapelillä Mestaruusliigan kauden 2023-2024. Lauantainen kotiasvaus KyKy-Betsetiä vastaan on salolaisvalmentajan 500. päävalmentajana Mestaruusliigassa.

63-vuotias Raatikainen aloitti pääsarjavalmentajan uransa 26 vuotta sitten Perttelin Peikkojen miesten joukkueessa. Heti ensimmäinen kausi toi paikan finaaleissa  Kaikkiaan Raatikainen on valmentanut ennen tätä kautta liigassa päävalmentajana 16 kautta.

Raatikaisella on liigaotteluista 300 voittoa ja 199 tappiota. Liigassa hän on ollut nyt päävalmentajana yhdeksässä seurassa: miehissä Perttelin Peikoissa (Peikot-Volley), Pielaveden Sammossa, Korson Vedossa, Piivolleyssa, Kempeleen Lentopallossa ja nyt Raision Loimussa sekä naisissa Someron Pallossa, LP Viestissä sekä JymyVolleyssa.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa