Politiikka: Hal­li­tus sopi yl­lät­täen isosta suo­je­lu­pa­ke­tis­ta valtion maille, Lapista on mukana 11 aluetta

Pääkirjoitus: Seu­raa­van pää­mi­nis­te­rin puo­lue­kan­ta on vielä ar­voi­tus – ­var­maa on, että hal­li­tus­neu­vot­te­luis­ta tulee en­nä­tys­vai­keat

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Kan­nul­li­nen pet­ty­myk­sen kar­vas­ta kalkkia

Suomen miesten viestijoukkueella oli erinomainen mahdollisuus palata mitalikantaan 12 vuoden tauon jälkeen. Jälleen kerran toiveet sulivat vapaan osuuksilla.

Kun Oberstdorfin taivaalta alkoi perjantaiaamuna sataa vaaleita tiskirättejä, Suomen joukkueessa tiedettiin, että mitalitaisteluun tulisi ylimääräistä haastetta.

Sade oli myrkkyä Iivo Niskasen haaveille tehdä eroja perinteisen osuudella. Toisaalta rännän ropina teki vapaan osuuksista huippuraskaat, mikä satoi Ranskan kevyiden vuoristokauriiden laariin.

Syitä ja selityksiä on paljon, mutta fakta on, ettei Suomi ansainnut viestimitalia. Ankkuriosuudelle suurin odotuksin lähtenyt kiriherkkä Joni Mäki tuli Ruotsin ja Ranskan vetämässä letkassa huippuhiihdon tasolle lenkkeilyvauhtia reilut seitsemän kilometriä ja tummui Jules Lapierren ensimmäiseen nykäisyyn.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.