Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Kolumni: Mikä on metsä?

Hiihto: Tor­nio­lai­nen 19-vuo­tias Niko Anttola va­lit­tiin Suomen MM-jouk­kuee­seen Pla­ni­caan – mukana kaik­kiaan 17 hiih­tä­jää

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Kalle Ro­van­pe­rä päätti vaikean vii­kon­lop­pun­sa yhteen MM-pis­tee­seen: "Ajoin kuin isoäi­ti­ni, tai no, isoäi­ti­ni olisi ollut no­peam­pi!"

Elfyn Evans oli Portugalin MM-rallin valtias.

Coimbra

Toyotan Kalle Rovanperän toiveet menestyksestä Portugalin MM-rallissa murenivat teknisiin ongelmiin lauantaina, mutta helppoa suomalaisnuorukaisella ei ollut sitäkään ennen. Sunnuntaina Rovanperä tuli jälleen lauantaisen keskeytyksensä jälkeen mukaan, mutta vauhtia ei löytynyt. Ei myöskään rallin päättävällä Power Stage -pätkällä, jossa Rovanperä jäi kärkiaikaa pitävästä Hyundain Ott Tänakista 6,9 sekuntia.

Laiha lohtu lopulta oli Power stagelta kuitattu yksi MM-piste viitossijasta.

–  Tästä viikonlopusta ei ole mitään hyvää sanottavaa. Vaikeaa oli. Eilen menetimme kaiken toivon MM-pisteistä teknisen ongelman takia, Rovanperä manaili WRC-sarjan liveseurannassa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.