Kaleva Media jakaa 100 000 euroa me­dia­ti­la­tu­kea poh­joi­sen yri­tyk­sil­le

-
Kuva: Vesa Joensuu

Pohjoinen mediatalo Kaleva Media käynnistää yrityksille kampanjan, joka tukee yrityksien jälleenrakentamisaikaa ja paluuta normaaliin. Kampanjoissa on jaossa 100 000 euron arvosta mediatilaa Kaleva Median medioihin. Lapin Kansa on osa kaleva mediaa.

Avoin hakuprosessi käynnistyy kampanjan sivuilla perjantaina 8. toukokuuta 2020.

Mediatilatuki on osa Kaleva Median Verkkosilta-operaatiota, joka käynnistettiin  poikkeustilan alussa tukemaan pohjoisen yrittäjiä.

– Jaamme tukirahaa sellaisille toimijoille, jotka haluavat uudelleen käynnistää liiketoimintaansa ja jotka ovat kärsineet merkittävästi koronakriisin aikana, asiakkuusjohtaja Katja Hylkilä Kaleva Media B2B Asiakasratkaisuista kertoo.

Mediatilatuki kohdistetaan Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueen yrityksille eli niille paikallisille toimijoille, joiden liiketoiminta tapahtuu tällä alueella.

– Pohjoisen alueen toimijana näiden yritysten selviytyminen ja paluu normaaliin on myös meidän elinehtomme. Haluamme kantaa vastuuta talouden nopeasta elpymisestä.  Meidän viestimme yrityksille on, että nyt on aika mennä eteenpäin ja suunnata katseet tulevaan, Hylkilä jatkaa.

Verkkosilta tukena

Kaleva Media käynnisti heti poikkeustilan alussa yrityksille suunnatun operaation nimeltä ”Verkkosilta”, jonka tarkoituksena on tarjota yrittäjille apua selviytyä poikkeustilanteen yli. Apua tarjotaan kolmessa eri muodossa: mahdollisuus verkkokauppaan, tavaroiden kuljetukseen lehdenjakajien toimesta sekä markkinoinnin asiantuntija-apuun.

– Olemme panostaneet tekoihin, joilla osoitamme arvomme pohjoisen henkisen ja taloudellisen vireyden vahvistajana. Mediamyynti elää vaikeita aikoja kaikkialla. Me keskitymme nyt B2B liiketoiminnassa Verkkosilta-operaatioon ja Kasvun paikka -markkinoinnin kasvuohjelmaan, jossa voimme konkreettisesti auttaa yrityksiä kasvamaan markkinoinnin keinoin, Kaleva Median brändi- ja kulttuurijohtaja Anna Kärävä taustoittaa.

Kaleva Median mediatilatuen hakukriteerit, lisätiedot ja hakulomake yrityksille osoitteessa: www.kalevamedia.fi/mediatilatuki