Kak­soist­rap ei enää kiin­nos­ta - Mopsi Veromaa neljäs EM-ar­von me­net­tä­nees­sä GP-ki­sas­sa

Mopsi Veromaa on sijoittunut naisten kaksoistrapissa neljänneksi, kun haulikkolajien EM-kilpailut jatkuivat tiistaina Italian Lonatossa. Kilpailulla ei ollut EM-arvoa, vaan se oli virallisesti kansainvälinen GP-kilpailu.

Italian Lonatossa järjestettävissä haulikkolajien EM-kilpailuissa ammuttiin tiistaina kaksoistrapin kilpailut. Mukana oli yksi suomalainen: Mopsi Veromaa (Sibbo Skyttegille) naisten ”tuplassa”.

Kaksoistrapilla ei ollut EM-arvoa osanottajamäärien takia, vaan ne olivat kansainvälisiä GP-kilpailuja. Miesten kilpailussa oli kahdeksan ampujaa, naisten kisassa viisi ja pojissa kolme. Kaksoistrapin osallistujamääriin on vaikuttanut se, että laji poistettiin olympiaohjelmasta kaksi vuotta sitten.

Veromaa ampui viime vuoden EM-kilpailuissa Itävallassa kaksoistrapin Suomen ennätyksen 114. Hän ei siihen nyt Lonatossa yltänyt, vaan teki tuloksen 92 (16+19+23+16+18).

– Oli kiva ampuja. Seuraavan kerran ammun kaksoistrapia lauantain SM-kilpailuissa, Veromaa sanoi Suomen Ampumaurheiluliiton tiedotteessa.