Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Kaksi hyvää erää ei riit­tä­nyt RoKi U20:lle

Rovaniemen Kiekko nousi jääkiekon U20 SM-alkusarjan ottelussa kolmen maalin tappioasemasta maalin päähän Tampereen Ilveksestä, mutta viimeinen silaus takaa-ajolta jäi puuttumaan ja tuloksena oli Porissa pelatussa ottelussa  2-3 (1-3, 1-0, 0-0) tappio.

– Pelasimme kaksi hyvää erää, mutta se ei tässä sarjassa riitä. Ei oltu jostain syystä kamppailuvalmiita avauserässä ja vastustaja käytti tämän hyväkseen. Sitten päästiin peliin mukaan, mutta nousi ei aivan riittänyt, RoKin päävalmentaja Mika Ouramo harmitteli.

RoKin maalintekijöitä olivat Tuomas Örn ja Tomi Alanko.

RoKi pelasi Porin turnauksessa kahden vuorokauden sisään kolme ottelua.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.