pääkirjoitus: Voiko mat­kai­lus­sa olla ta­voit­tee­na pelkkä kasvu?

Kolumni: Välitä lem­mi­kis­tä­si ja kerää koi­ran­ka­kat kadulta

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Kaino toive ter­veis­tä päi­vis­tä – Vaikka sel­kä­kramp­pi päätti Oliver He­lan­de­rin kauden ennen ai­ko­jaan, jäi kesästä mieleen myön­tei­nen muis­ti­jäl­ki

Kertaalleen hän jätti maailman parhaat heittäjät taakseen ja muistutti itseään liki 90 metrin ennätyskaarella, että kaikki eväät arvokisamenestykseen ovat olemassa.

Innostus on Ouluhallin katon alla vahvasti läsnä, kun jäntevä hahmo jakaa Oulun Pyrinnön yleisurheilujunioreille vinkkejään.

Keihäänheittäjä Oliver Helander, 25, ei aina nauti olostaan huomion keskipisteenä, mutta oman tietotaidon jakaminen seuraaville sukupolville on kunniatehtävä, jonka hän haluaa hoitaa hyvin.

– Jos minulla olisi nuorena ollut mahdollisuus osallistua Tero Pitkämäen tai Andreas Thorkildsenin vetämiin treeneihin, olisin varmasti lähtenyt paikalle, Helander naurahtaa.

Helanderin ja hänen lapsuusvuosiensa idolin polut yhdistyivät viime vuonna, kun Pitkämäestä tuli Karjaan kasvatin valmentaja.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi